Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf? Dan bent u bij Meevis Vastgoed aan het juiste adres! Maak uw wensen kenbaar en laat uw schilderwerken uitvoeren door de vak specialisten van Meevis Vastgoed: een schildersbedrijf met jarenlange ervaring, oog voor detail en verstand van zaken om en rondom uw schilder en onderhouds werkzaamheden.

Als schildersbedrijf onderscheidt Meevis Vastgoed zich door een samenwerking met klanten aan te gaan op basis van openheid, transparantie en eerlijkheid. Afspraken worden nagekomen en er wordt grote zorg gedragen voor kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat.

Bij Meevis Vastgoed kunt u terecht voor buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en restauratie/renovatie van houtrot. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de beste service. Het is zelfs mogelijk om uw huis te laten schilderen als u op vakantie bent en ook bedrijven kunnen profiteren van schilderwerk voordelige en flexibele voorwaarden. Hierdoor ondervind uw bedrijf geen of weinig hinder, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Offerte aanvragen bij Meevis Vastgoed
Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Meevis Vastgoed en kies voor een schildersbedrijf dat staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier invullen.
Tevens kunt u ook direct contact opnemen via het telefoonnummer: 085 5000900

– Woningen
– Kantoren
– Winkels
– Scholen
– Flatgebouwen

– Industriële objecten
– Openbare gebouwen
– Monumenten
– Musea
– Zorginstellingen

kleuren