Glaszetters

Het voordeel van Meevis Vastgoed

  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden

Een ervaren en deskundige vindt u bij Meevis Vastgoed. Wij bieden u service in alle werkzaamheden die met glas te maken hebben. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment, nieuw glas zetten of kapotte ruiten vervangen.

Uw glaszetter vindt u bij Meevis Vastgoed!

Meevis Vastgoed heeft een groot assortiment beglazing. Voor allerlei soorten glas kunt u bij hen terecht! Wilt u graag gehard glas in uw tuindeuren of douche? Dat is mogelijk! Of wilt u gekleurd glas in uw keuken verwerken? De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Meevis Vastgoed helpt en adviseert u graag met het zetten van het glas.

Ervaren en deskundige glaszetter

Zoals eerder genoemd is Meevis Vastgoed ervaren en deskundig op het gebied van glaszetten. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste service krijgt en uiteraard de beste kwaliteit!

De glazen in het assortiment van Meevis Vastgoed zijn van de hoogste kwaliteit! Maar dat betekent niet dat u dat flink zult voelen in uw portemonnee! Integendeel! De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs! Dat kan niet beter! Een offerte kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen.